wat


PAGINA HEADER OVERALL
 

Tijdens de Lady’s Day kunnen de dames zich prima vermaken

 
Er zijn diverse presentaties, boetieks op locatie en promotiestands aanwezig en is tevens een mobiele fotostudio aanwezig met professionele hobbyfotografen. De dames kunnen er zowel individueel op de foto als gezamenlijk met zus(sen), vriendin(nen), moeder/dochter of collega’s. Er worden maar liefst 10 gratis professionele fotoshoots verloot onder de dames die hier foto’s hebben laten maken !
 
Ook vindt er onder de bezoeksters model scouting plaats door art directors en agents. Er wordt daarbij absoluut niet gelet op de lengte en kledingmaat, dus alle dames die inspiraties hebben om (foto-)model te willen worden komen in aanmerking om kans te maken om in het modellencircuit te komen !
 
Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning en entertainment. Er is een podium/catwalk aanwezig waarop modeshows te zien zullen zijn van avond- en cocktailjurken, trendy club & night wear en casual ‘street & boutique wear’. De kleding wordt niet geshowed door professionele modellen maar juist gewoon door ‘huismoeders’ of door leuke spontane jonge meiden die geen model zijn. Voor de chillende ladies is er ook een wine bar aanwezig met de lekkerste exclusieve wijnen.